Op zoek naar een visuele
manier om jouw verhaal of project te communiceren?
Zeg het met een Animatie of Praatplaat

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Een combinatie van beeld en tekst is laagdrempeliger om te lezen en begrijpen, en de inhoud wordt beter onthouden als er beelden gebruikt worden.

In communicatie is het gebruik van beelden daarom een handige keuze.

Animaties worden steeds populairder! Niet gek, want bewegend beeld is vaak enorm verhelderend en laagdrempelig, wat ervoor zorgt dat de boodschap ook daadwerkelijk overkomt. Ik ben momenteel (lente 2020, tijdens deze crisis) aan het experimenteren met animaties voor mezelf en voor klanten.

Praatplaten zijn ook mogelijk. Dit zijn afbeeldingen die door middel van tekeningen en tekst, jouw verhaal of project helpen communiceren aan de doelgroep (bijvoorbeeld collega's, klanten, netwerk). Deze afbeeldingen kunnen online gedeeld worden, maar bijvoorbeeld ook gebruikt worden om te printen. 

De animatie hieronder duurt 2 minuten, met muziek (geluid aan! :)) - over de wereldwijde crisis en creativiteit, maart 2020

De volgende animatie is 2,5 minuten (over werken op afstand, en Graphic recording / Remote scribing, met muziek:

Working remote
Working remote

De animatie hieronder is heel persoonlijk... deze heb ik gemaakt ik in januari 2019 (mijn eerste animatie ooit) voor de begrafenis van mijn oma, over haar leven - met muziek.

Animaties zoals deze zijn een prachtige manier om samen te reflecteren op het leven van een dierbare.

 

Hieronder een voorbeeld van een andere stijl, om het levensverhaal van een dierbare te tonen - met muziek.  Er zijn zoveel mogelijkheden...  

Meer info over praatplaten:
Klik hieronder voor enkele voorbeelden van praatplaten

Waarvan enkele opdrachten via De Betekenaar

Interesse? mail voor een vrijblijvende offerte!

© 2020 by Scratch Graphics